mrt 3, 2020
41 Views
0 0

• b e l l s a g a • So normally I plan in advance what I am going to post. I di… Foto’s

Written by

• b e l l a a a • Dus normaal plan ik van tevoren wat ik ga posten. Dat deed ik niet. Dus typen terwijl we spreken (met een teeny weeny hangen na een glorieus 6-gangen maaltijd met bijpassende wijnen). Hoe dan ook, weet je nog dat ik je vorige week vertelde over mijn nieuwe deurbel? En hoe gelukkig was ik om eindelijk een functionerende te hebben? Welnu, dit weekend besloot een bozo om elke deurbel van de straat systematisch 's nachts te breken, waardoor het kozijn werd beschadigd. Welkom bij levende mensen in de binnenstad. 🤬 Zo ben ik weer zonder bel. F-ers. Bekijk wel mijn nieuwe @veranobv-zonwering in de badkamer. Zij maken mij blij. Oké, beter, sta op. Fijne maandag Schmonday. –

🇾🇪 Iets met niet gepland hebben, een katertje, deurbel vandalisme en jaloezieën. Nou maak daar maar eens een verhaaltje van. 🤪 En blegh het is maandag. –


_______________

nr #interiorfeedinspo #bathroomdesign #bathroomdecor #bathroom #badkamer

Source

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *