feb 26, 2020
42 Views
0 0

• c o l o u r b l i n d • So you might know I have two nationalities (Dutch / A… Foto’s

Written by

• U weet misschien dat ik twee nationaliteiten heb (Nederlands / Australisch) en volledig tweetalig ben. Dus ik schrijf mijn bijschriften in twee talen. Maar het was pas gisteren dat iemand me er vriendelijk op wees dat ik al die tijd de vlag van Jemen gebruik in plaats van de Nederlandse vlag. 🙈 Hoe kleurenblind ben ik? 🇾🇪in plaats of 🇱🇺. Excuses aan alle Jemenieten die ik duidelijk verkeerd heb voorgesteld. Ben zo'n dag. Vertel me niet dat jullie het allemaal hebben gemerkt en velddagen voor mij hebben gehad. 🤪 Speel volledig los van mijn badkamerfoto. 😁🇱🇺 Ja ja mensen. Zoals je misschien weet, ben ik Nederlands en Australisch. Dus ik schrijf mijn berichten in beide talen. Maar gisteren vertelde iemand me heel lief dat ik altijd de vlag van Jemen in mijn Nederlandse verhaal plaatste. 🙈 Wat een doos! En dus kleurenblind. Gedachte is gewoon mooi donkerblauw (🇾🇪 maar is daarom zwart). Mijn excuses voor alle mensen in Jemen die ik per ongeluk vertegenwoordigde. Zeg niet dat je je dit al lang realiseerde en gewoon plezier had achter mijn rug … 🤪 En dit deuntje heeft niets met mijn badkamer te maken. –


_______

#mijninterieur #homeadore #appartementtherapie #binnenblink #urbanjungle #planteriordesign #interfeedinspoweekly #modernrustic #mijnhuismooie #marblebathroom #myeclecticmix #myhyggehome #homeadore #badkamerbadkamerbadkamerbadkamerhuiskamerbadkamerbadkamerhuiskamer #badkamerbadkamerhuiskamer #

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
· ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *