mrt 3, 2020
42 Views
0 0

•badkamer• Er gaat geen weekend voorbij of we zijn op pad voor ons huis. Vandaag… Foto’s

Written by

•badkamer•
Er gaat geen weekend voorbij of we zijn onderweg voor ons huis🏡. Vandaag was een dag op weg naar badkamertegels voor onze nieuwe badkamer🚿🚽. Ik dacht dat ik alles in mijn hoofd had, maar door de keuze die ik had, verloor ik mezelf ff, uiteindelijk werden deze besteld🤩 bovenste (donker) voor de muur en het licht (onderste) voor de vloer. Natuurlijk resultaten🤞. # badkamer # badkamerstegels # tegels # grijsbruin # grijsbruin # gelukkig # badkamer # warme kleuren # wonen # thuis # thuis # badkamer suite en blad

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *