dec 31, 2019
27 Views
0 0

2 0 1 9 . It’s that time of the year. Looking back at 2019. 2019 was the year D… Foto’s

Written by

2 0 1 9 💫
.
Het is die tijd van het jaar. Terugkijkend op 2019. 2019 was het jaar waarin DearDier en @iksnapm officieel van start gingen. Begin 2019 voltooide ik mijn eerste grote commissie samen met een voormalige collega. En enkele kleine commissies. Ik reisde naar Portugal om een ​​aantal dingen te bedenken en om te zien of ik tegelijkertijd kon reizen en werken. Het is echt goed gebleken, dus er volgen nog meer bewerkingen!
.
😔 In 2019 verloor ik mijn lieve opa op de geweldige leeftijd van 96, ik ben echt trots op hem. Om hem te eren, illustreerde ik de kerk en het huis waarin hij werd geboren. Deze illustratie werd op het kerkboekje van zijn begrafenis geplaatst.
.
🤗 In 2019 ontmoette ik veel prachtige, gelijkgestemde mensen. Tijdens mijn reizen, informatievergaderingen, businessdrinks, op facebookpagina's met collega-bedrijfsmannen, winkeleigenaren, op kunstmarkten, tijdens volleybal- en dansworkshops en gewoon 'in het wild'.
.
😬 2019 was een jaar vol vallen en opstaan. Ik bouw mijn eigen 2 websites (werd in die periode 3 jaar ouder). Ik had producten laten drukken die niet zo goed verkocht als ik had gehoopt. Maar misschien heb ik er gewoon niet de juiste plek voor gevonden. Ik had mijn eerste twee kunstmarkten. Sommige kunstwerken kwamen net op tijd aan, op het verkeerde adres. Helaas waren de markten niet erg lucratief, dus ik moet heroverwegen of ik het nog een keer zal doen, maar je moet het proberen voordat je het weet! In 2019 waren er dagen dat ik absoluut geen idee had wat ik aan het doen was, en ik had dagen die voorbij vlogen vol dingen om te doen. Om dit een beetje meer te regelen, begin ik met een businesscoach in 2020.
.
😊 Maar in 2019 waren er ook enkele successen. Ik werkte meer dan 1340 uur. Ik begon mijn instagrampagina van DearDier. Ik liep in een aantal mooie winkels en ik e-mailde een aantal winkels en diergerelateerde organisaties om te vragen of ze mijn spullen wilden verkopen in hun (web) winkels. En het is gelukt! Mijn producten worden verkocht in 3 verschillende winkels (@concordia_shop @jeppemixstore, @rokbillievintage), op een guineapig-shelter (@animalsquare_beestenplein) en op een website voor animalloss (@rouwvoordieren). Ik hoop in 2020 nog meer geweldige winkels en organisaties toe te voegen!
.
Ik zie 2019 als een begin van iets spannends. Ik ben niet waar ik wil zijn, maar ik ben onderweg!
.
Ik wens je een jaar vol schitteringen! ✨

Source

Article Tags:
Article Categories:
Dieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *