feb 24, 2020
20 Views
0 0

Als je me zoekt ben ik in de badkamer. Ik vind het heerlijk om in het weekend e… Foto’s

Written by

Als je me zoekt, ben ik in de badkamer.
Ik hou ervan om echt de tijd voor mezelf te nemen in het weekend omdat er op weekdagen weinig is met 3 kinderen, een hond, een deeltijdbaan en een fulltime huishouden.
Dit zijn mijn favoriete producten, je weet dat ik al 20 jaar hetzelfde parfum gebruik
Benieuwd welke dat is ….?
#tapfordetails #badkamer #badkamerinspiratie # marmer # marmer look # diy #ikea #ikeahack #beauteproducten #schoonheid #schoonheidschoonheid #badkamer plank #badkamer #cudalieshelfie #shelfie # zaterdag # zaterdagochtend # zaterdagochtendmorgen #weekendviernachtsjonge geitenbadkleedjevrouwenbadkleedjug

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *