feb 21, 2020
26 Views
0 0

B A T H R O O M Even een keer een plaatje van de badkamer, deze deel ik niet zo… Foto’s

Written by

B A T H R O O M
Gewoon een foto van de badkamer, ik deel dit niet vaak. Maar wil gewoon trots mijn mooie robuuste badplank laten zien show deze pap heeft voor mij op maat gemaakt! Handig, toch!

Verder komt de stukadoor voor het trappenhuis vandaag helemaal onverwachts .. alleen om te slikken omdat ze altijd een grote puinhoop brengen, maar ik zal blij zijn als het klaar is. Dan zal ik die rotzooi gewoon als vanzelfsprekend beschouwen!

Ik kan vandaag weer aan het werk! En nu Sinterklaas het land heeft verlaten, kan ik de kerstspullen dit weekend laten zien😍

Gelukkige vrijdag!

#badkamer # badkamer # bad # badkamermeubels # donker hout # lichte tegels # wit sanitair # badplank # robuust bord #selfmade #loveit #licht # schoon #eenvoudig #badkamerinspo #badkamergoals #instabathroom #hotbath #villeroyenboch #geberit #douche #showerinspo #hritesofagram #hritesofagram # kijk binnen #instahome # homeadore #lessismore

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *