mrt 3, 2020
25 Views
0 0

BALLENBAD Helaas heb ik dit ballen bad niet gecreëerd omdat ik het een leuk ide… Foto’s

Written by

BAL BAD

Helaas heb ik dit ballenbad niet gemaakt omdat ik het een leuk idee vond … Gisteravond was ik veel aan het schoonmaken en ik dacht dat ik die ballen in een jumbozak onder de douche aan het schoonmaken was! De andere halve ballen ook ik een jumbo tas …. EN DAN PLATEN .. De jumbo viel om met alle ballen en al het water OEPS! De badkamer leeg en gevuld met ballen. Geen idee waarom ik de ballen in het bad niet meteen heb schoongemaakt ?! • De badkamervloer is nu ook schoon haha! Nog een fijne zondag 🖤

# badkamer # grijs # poster # ballenbad # kitten # badkamerdecoratie # grijs wonen # licht wonen # interieur styling # interieurs feedinspo # interieurs feedinspoweekly

Source

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *