feb 26, 2020
22 Views
0 0

E A T S L E E P W O R K R E P E A T – Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer… Foto’s

Written by

E A T S L E E P W O R K R E P E A T – Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan, en nu stortte ik in het bad. Nog steeds in leven, maar een beetje minder schoppen, is zijn modus aan✌🏻 En ik denk dat ik dit weekend heel weinig doe. I denk. Werkelijk. Misschien. 😇 Heb een geweldige avond! 🖤
.
.

E A T S L E P W O R K R E P E A T – een kleine crash hier na een paar drukke weken, mijn bad was mijn landingsbaan. Nog steeds in leven, maar nu iets minder kick, dus zenn-fashion is aan. Ik denk dat ik dit weekend niets ga doen. Ik vermoed. Werkelijk. Kan zijn. 😇 Geniet vanavond 🖤

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *