mrt 3, 2020
20 Views
0 0

[e l b a n y o] Love to move items to different places. Today we welcomed Sinter… Foto’s

Written by

(e l b a n y o) Liefde om items naar verschillende plaatsen te verplaatsen. Vandaag verwelkomden we Sinterklaas (vergelijkbaar met de kerstman) in onze stad haha. Het is een oude Nederlandse traditie. Toen ik klein was, wilde ik hem altijd zien, vandaag deed ik dat. Ook al ben ik 25 jaar oud, geloof niets, ik moest het een keer in mijn leven doen en vroeg mijn tante en neef om met me mee te doen haha ​​😂 Ze vroegen of ik serieus was haha, ik zei ja waarom niet? We moeten het vooral doen als hij in onze stad is. Doe je ooit gewoon iets, ongeacht de omstandigheden? Nou ik doe het hahahah
.
.
.
.
.
.
#interior #pampasgrass #pampas #interieur #handdoek #badkamer #toilet #interieurdesign #interiordesign #fall #leaves #wol #wollen #blaadjes #herfst #bruin #camel #cozy

Source

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *