mrt 1, 2020
21 Views
0 0

f y s i o | Vanavond ga ik voor het eerst naar de bekkenbodem therapeut , ben do… Foto’s

Written by

f y s i o |
Vanavond ga ik voor het eerst naar de bekkenbodemtherapeut, ik ben uit het ziekenhuis gestuurd. Ik vind dat heel opwindend, omdat het niet van buitenaf kan worden opgelost 🙄. De intieme zone is altijd een ding, en vooral omdat dit alles werd veroorzaakt door de geboorte van bix … Die pruders hebben hun werk niet goed gedaan, en ik heb er nog steeds last van tot op de dag van vandaag. Maar hey, Dem werd ondertussen geboren hahaha 😂
#prutswerk #momlife # badkamer # badkamerinspiratie # bad # badkamerinterieur #badkamer # interieur # interieur # interieur inspiratie #interieurs #interieurs #interieur #interieurs #interieurs

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *