jan 27, 2020
23 Views
0 0

Hallo hallo, daar ben ik weer! Na een welverdiende vakantie op de piste ben ik w… Foto’s

Written by

Hallo hallo, hier ben ik weer! Na een welverdiende vakantie op de piste ben ik weer in bedrijf.
Een paar dagen weg zijn van mijn hoofd en mijn vertrouwde omgeving helpt me altijd enorm om alles weer in het juiste perspectief te plaatsen.
Thuis sluipen snel bepaalde routines binnen die niet in lijn zijn met mijn ideale bedrijf en leven. Door hier regelmatig afstand van te nemen, wordt mijn focus weer helder en kan ik me focussen op dingen die mij van dienst zijn.
Omdat ik weet dat het bovenstaande ook van toepassing is op veel andere ondernemers, heb ik besloten om dit jaar een worktation in Zuid-Europa te organiseren voor een select aantal ambitieuze freelancers.
Binnenkort deel ik meer over de inhoud van het programma en de locatie 🥂🌴
S: @sophieoelrich_fotografie # business coach # business coaching # werk # focus # perspectief # zelfstandige # zelfstandige # ambities # vakantie # hoofd # hart # routines # aantrekkelijk aanbod # breda # reizen # ondernemer # ondernemer # succes # filter

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *