feb 21, 2020
24 Views
0 0

Het is weer behoorlijke tijd geleden dat ik wat gepost heb. Ik ben ook veel te s… Foto’s

Written by

Het is een hele tijd geleden dat ik iets heb gepost. Ik vind dit ook jammer 😂😂 Natuurlijk heb ik niet stilgezeten! Veel oude projecten voltooid en nieuwe projecten gestart! Hierbij slechts een klein overzicht .. En ik zal vaker posten, dus houd het in de gaten!

# 2019 #oosterwold # renovatie # nieuwbouw # badkamer # warmtepompen # installateur # kennis # gezond # klimaat # huis # bouw # elektricien # loodgieter #zzp # verwarming # elektriciteit # tegel installateur # onafhankelijk # werkt # onderhoud #almere #hilversum # amsterdam #utrecht #utrecht #utrecht

Source

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *