jan 1, 2020
29 Views
0 0

Het jaar is bijna weer afgelopen. Met ups en downs kijk ik toch terug op een leu… Foto’s

Written by

Het jaar is bijna weer voorbij. Met ups en downs kijk ik terug op een mooi jaar. Helaas begon het in februari met dingen die niet goed gingen met Tinky, dat de dierenarts op een bepaald moment niet meer wist. Gelukkig deed tinky🍀 het goed met de hulp van ronald heistek, een osteopaat. En we kunnen weer wonderbaarlijk rijden en samen leuke dingen doen die we echt niet hadden verwacht😍. Ik heb ook veel leuke dingen met vrienden gedaan🥰. En ik heb de liefde van mijn leven gevonden❤️. Ik hoop iedereen dit jaar weer mee te kunnen nemen🥰. En wens iedereen veel geluk en plezier 🥰. #tinker # alleen #paard #paarden #equastrian #youtber #nellekeluf #dier # dieren # dieren #bos #bos #love #soulmate #cute # alleen # bordeaux #fall # equastrian # equastrianlife # paard # paarden #pony

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Dieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *