feb 23, 2020
27 Views
0 0

I need some space Als m’n Sanseveria kon praten dan had hij me dit verteld. Dez… Foto’s

Written by

"Ik heb wat ruimte nodig"

Als mijn Sanseveria kon praten, zou hij me dit hebben verteld. Deze planten zouden nog een nucleaire oorlog overleven, zo sterk, maar de wortels kwamen door de binnenpot. Tijd voor een grotere pot! En met Action als mijn beste budgetmaatregel, was ik blij deze prachtige pot te vinden. Het is een set van twee en dit is de kleinere. De grootste waar ik mijn moeder blij mee maakte. Mooi wit, "kleuren" top in de badkamer. 😁

Vandaag gaat Dean een dag naar de gastouder en ga ik met Chase naar het huis van de dokter. Laat me toch naar zijn longen luisteren. Arme kind is al anderhalve week bedompt en vol slijm … Hopelijk is er niets ernstigs aan de hand. Die kleintjes kunnen je zelf niets vertellen, dus dan zul je je al snel (over) zorgen maken. 🙈 Geen verdere grote plannen op de agenda. Wat zijn uw plannen voor vandaag? 😊

Vanmiddag zal ik ook de winnaars van de kerstbomen aankondigen in mijn verhalen! 🤗 Houd dat dus in de gaten als je hebt deelgenomen. 😉 Ik wens je een gelukkige woensdag! 👋🏻

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *