mrt 1, 2020
21 Views
0 0

Ik dacht ik gooi er eens een badkamer kiekje in Ook deze is helemaal verbouwd, … Foto’s

Written by

Ik dacht dat ik daar een schot in de badkamer zou gooien ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Ook deze is volledig herbouwd, wat een kostenpost was dat. Maar het resultaat kan daar zijn.

Vanmorgen las ik hardop voor in mijn oudste klas en een vriend had net koffie.

Morgenochtend naar de dokter met mijn zoon, zijn lippen zijn zo droog dat het blijft bloeden omdat het gewoon "tranen" is. Ik heb echt ALLES erop gesmeerd, maar niets helpt … dus wie weet heeft de arts nog tips, of misschien heb je tips ๐Ÿ€? Een prettige dag allemaal # badkamer # badkamerinspiratie # zwarte kranen # zwarte radiator # badkamerontwerp # badkamer # interieurinspiratie # kijk binnen # huis # interieurs liefhebbers # vtwonenbijmijthuis # 123interior

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *