dec 31, 2019
30 Views
0 0

‘Ik doe nu sinds afgelopen mei vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance op de me… Foto’s

Written by

"Sinds afgelopen mei doe ik vrijwilligerswerk bij de Animal Ambulance in de controlekamer. Naast mijn werk als docent biologie was ik op zoek naar een plek waar ik iets voor dieren kon doen. Na een eenvoudige Google-zoekopdracht, eindigde met de Animal Ambulance. Ik neem alle telefoontjes en zorg ervoor dat er een auto bij het dier aankomt. Onlangs belde een dame. Ze raakte volledig in paniek. Haar oudere hond stortte in tijdens hun wandeling. Ik stuurde een auto en probeerde de vrouw kalm. Een omstander heeft de hond inmiddels gereanimeerd. Het dier heeft het niet gehaald, maar de eigenaar was dankbaar voor onze hulp en steun. "
#amsterdam #amsterdam
#amsterdamview #city
#amsterdam_streets
#amsterdamlove
#amsterdamcity
#amsterdamlife

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Dieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *