feb 25, 2020
21 Views
0 0

Ik ga vandaag met mijn 2 meisjes op pad, kan toch niet helemaal aan de black fri… Foto’s

Written by

Ik ga vandaag met mijn 2 meisjes op pad, kan niet helemaal ontsnappen aan de zwarte vrijdag / weken …. Natuurlijk moet ik nog steeds veel dingen kopen, en met een korting die & # 39; ; s altijd leuker. Dus vandaag scoren we de vloer- en wandtegel voor de douche, die we al in de zomer hadden geselecteerd. We gaan ook met de meisjes op zoek naar wallpapers. Voor de jongsten is het al compleet en we hoeven het alleen nog te kopen, de oudste wil een kijkje nemen. Ik bedenk ideeën op basis van hun wensen en dan kunnen ze zelf kiezen of ze het leuk vinden of niet. Ga je iets scoren in dit zwarte vrijdagweekend? # blackfriday # badkamer # badkamer # tegels # interieur # behang # huis # homedecor # nieuw huis # decor # nieuwbouw # interieur # loveinteriors

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *