dec 13, 2019
80 Views
0 0

Ik heb vandaag mijn camera er weer eens bijgepakt om te oefenen. De badkamer was… Foto’s

Written by

Vandaag pakte ik mijn camera opnieuw om te oefenen. De badkamer was het slachtoffer 😉 Ik pak mijn telefoon sneller dan de camera, maar wil nog steeds meer maken met die laatste foto's. Vanaf half januari heb ik meer tijd om foto's te maken en misschien zal ik mijn blog hervatten. Het staat al twee jaar stil maar het jeukt. Ik denk dat ik het nog een keer zal doen. Goedenavond! 😘
.
.
.
.
.
# interior123 # home2inspire # interior4you #instahome #homeinspiration #style living # inside # myhome2inspire #myhome # interiør #wooninspiration #myhometrend #homedecor #interiordesign #bijmijthuis #housesofistagram # nieuwbouw # nieuwbouw huis #newhome #zwemboomfacemethuis #huisboomfacemethuis #huisboomfacemethode #huisbemester eigenhuisentuin # discoverunder1k #lovethefeedsyoufollow #interiorfeedinspo

Source

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *