jan 12, 2020
12 Views
0 0

#meetmycolors , een leuk idee van @casakrullenbol, @lotsofstyle.nl en @wiekeontw… Foto’s

Written by

#meetmycolors, een leuk idee van @casakrullenbol, @ lotsofstyle.nl en @wiekeontwerpt.
Ja, nu sta ik voor een dilemma, of ik nu meedoe of niet, zulke mooie kleurrijke collages komen voorbij …….. Ik ben niet zo'n kleurrijke persoon, maar eerder grijs, eerder saai dan uitbundig. Van uitbundige kleuren in mijn bloembedden, ja daar geniet ik van, zuig de kleuren aan en je voelt dat je leeft. Dat klinkt nu stom … net alsof ik dat gevoel alleen in de lente / zomer heb. Gelukkig kan ik ook genieten van het herfst- en winterkleurenpalet.
Kleur het nieuwe zwart in 2020, ka huil ik kan niks doen met …….
Oranje is het nieuwe zwart, kijk nog eens een kreet waarmee ik iets kan doen, dat is de meest bekeken originele serie van #Netflix 🤓
Genoeg gezeur, ik gooi je er gewoon in, mijn kleuren zijn taupe, groen, wit, veel grijs en mat zwart ….. Kleur de nieuwe Black !! 🧐
Fijne donderdag en bedankt voor het volgen! Gezellig # gezellig # huisinspiratie # woonkamer # wohnen # interieur # inspiratie # mystyle # mijnstijl # huis # kamerplant club # kamerplantenofinstagram # kamerplant # greenliving # greenfingers # volg # instafollow # followme # follow4follow # likeback # colsepot # dank je volgers # volgers # vintage # meetmycolors # kijk binnen # kleur # kleuren

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Categories:
Huiskamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *