jan 9, 2020
25 Views
0 0

Mijn rug gaat zo goed! Lopend de supermarkt bereiken ging al wel een tijdje (500… Foto’s

Written by

Mijn rug gaat zo goed! Bereiken Lopen naar de supermarkt is al een tijdje aan de gang (500m heen en terug). Verder heb ik slechts 2 winkels kort voor kerst bezocht. Dus het voelde raar om vandaag naar het tuincentrum te gaan! En zelfs als ik naar quantum keek, werkte het nog steeds 😍 Ik vond het toch leuk. Want wie wil er niet winkelen?
Zie je de borden op foto 4 & 5? Ik wilde de hk levende borden, maar de prijs is pittig! Bij Quantum vond ik deze foto's! Voor de helft van de prijs!

Ik vond ook de prachtige kralenketting op standaard met de quantum!

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Huisinrichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *