jan 30, 2020
19 Views
0 0

My gosh….. was ik even met 50 kleuters in Amsterdam om het Concertgebouw te be… Foto’s

Written by

Mijn god … Ik was in Amsterdam met 50 peuters om het Concertgebouw te bewonderen. Ben er geweest ️, heb het gedaan ☝🏼🔜 Was leuk, maar we doen het niet meer. ✌🏼😝Hahahahahhahaha nee, zeker de moeite waard. Maar man, man, man wat een energie die kost … dus je snapt het … Ik ben wakker. 👉🏼🔋 👇🏼 Heb je ook die dagen op het werk waarvan je denkt, waar ben ik aan begonnen? 😝🤪.
Het concert gaat verder, maar vooral in mijn bed. Met mijn ogen dicht. Iets met
synthesizer op snurkstand🙌🏼. Mzzl
.
.
.
. .

#slaapkamer #mijnhuis #slaapkamerontwerp #slaapkamer #slaapkamer #interieurontwerp #homedecor #decorlovers #binnenfotografie

Source

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *