mrt 3, 2020
19 Views
0 0

Neem een lege wasmand en verzamel daarin alle potjes, flesjes en bakjes. Trek e… Foto’s

Written by

Neem een ​​lege wasmand en verzamel alle potten, flessen en schalen.

Trek een paar schoonmaakhandschoenen aan, neem een ​​microvezeldoek en week het in schoonmaakazijn. Maak het sanitair en de tegels hiermee nat. Laat het ca. 10 minuten. Zorg voor voldoende ventilatie, open ramen en deuren. Verpak de kranen met toiletpapier en week het vervolgens met schoonmaakazijn. Laat dit ca. 30 minuten. Neem een ​​powerpad en maak deze nat onder de kraan. Knijp het licht uit en reinig het sanitair, de kranen en de tegels met cirkelvormige bewegingen. Vergeelde gewrichten maken je weer stralend wit met onverdund chloor en een oude tandenborstel. Verlof ongeveer. 30 minuten. Spoelen met schoon water. Droog ten slotte alles af met een microvezeldoek. Reinig alle potten, flessen en dergelijke en plaats terug wat u regelmatig gebruikt. Bewaar de rest ergens in een kast of gooi deze weg.

Als het resultaat nog niet bevredigend is (dit kan zijn in geval van achterstallig onderhoud), neem dan reinigingspasta en een spons. Bevochtig de spons en wrijf een keer in de reinigingspasta. Reinig het oppervlak met kleine cirkelvormige bewegingen en spoel het met schoon water. Droog het tot slot met een goede microvezeldoek.

Schimmelvorming treedt op wanneer de ventilatie niet goed is, zodat alles te lang vochtig blijft. Om dit te voorkomen, is het het beste om alles te drogen na het nemen van een bad of douche. Zorg ervoor dat er altijd voldoende luchttoevoer is door middel van een open raam of dauerluftung (luchtrooster in het raam) en ook goede ventilatie. Een ontluchter met een pijp door het dak is niet voldoende. Een mechanisch werkende afvoer is hierbij een must.

NATUURLIJKE STEEN MOET ANDERS BEHANDELD WORDEN. RAADPLEEG DIT LEVERANCIER.
#badkamer #badkamer #badezimmerinspiratie

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *