feb 24, 2020
26 Views
0 0

POT Deze mooie bloempot van @haydesign heb ik gewonnen bij een win actie van @… Foto’s

Written by

🌿 POT 🌿 Ik heb deze prachtige bloempot van @haydesign gewonnen in een winpromotie van @ fundesign.nl 🙆‍♀️ Is het geen schoonheid 🥰? Hij staat hier tijdelijk voordat hij een definitieve plaats en plant krijgt. Afgelopen weekend verwend door Sinterklaas ☺️ Ik heb een plantje van Sinterklaas gekregen 💚 Vanavond komt er een zelfgemaakte bloempot uit de oven 🤞 Ik hoop dat hij de kleuren kreeg die ik in mijn hoofd had
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#badkamer #badkamerinspiratie #badkamer #badkamerinspiratie #badkamerdecor #luxurybadkamer #badkamerontwerp #badkamers # interieur123 #homeadore
#mynordicroom # myhome2inspire #scandinavian #scandinavic #vtwonenbijmijthuis #mijneigenhuisentuin #scandinavianstyle #scandiniviandesign #look inside #myinteriorstyle #myhomecrush #interior_magasinet #myinterior # interior4all #klein levend geluk #badkamerbadkamerbad
#interieuraddict #nordicdesign

Source

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *