jan 9, 2020
16 Views
0 0

| Stylen | De vakantie zit erop! Het wordt weer tijd om de handjes te laten wapp… Foto’s

Written by

| Styling | De vakantie is voorbij! Het is weer tijd voor de handen om te fladderen. Dat werd ook tijd. Mijn broek begon te knijpen en begon me veel te veel te bevestigen aan de kerstboom waar ik eindeloos zat / lag / hing 😉🎄 Dus nu weer een mooie styling. Styling showrooms, etalages en interieurs. Ik ben nu alleen mijn planning aan het plannen (1 van mijn goede voornemens) en het wordt erg druk! Ik kan onder andere binnenkort een stylingplan maken voor een brasserie en een bed & breakfast. Super mooie start van het jaar! 💪🏼 … #accessoires #interiordesign #interiorstyling #interiorjunkie #look inside #vtwonen #lightandliving #moodboard #visualmerchandising #huisinrichting

Source

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Huisinrichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *