mrt 3, 2020
19 Views
0 0

Trots. Vanaf de bank kijk ik naar de prachtig kleurende beuk voor het huis. De s… Foto’s

Written by

Trots. Vanaf de bank kijk ik naar de prachtig gekleurde beuk voor het huis. De steiger die daar al maanden staat, valt nauwelijks meer op. Terwijl ik de badkamer boven afwerk, wacht het voorraam tot het volgend voorjaar klaar is. Ik droom weg.

Renovatie zie ik echt als een (extra) baan, niet als een hobby. Ik heb een hoog plichtsbesef en nogal wat doorzettingsvermogen. We konden alleen een huis kopen op deze plek in de staat waarin het was en het zelf renoveren. Nu we 2 jaar verder zijn, is er veel gedaan! Dat is waarom het trots is. Zeker op Carola, mijn vrouw die gewoon alle rommel neemt. En al snel kan onze baby niet in een schattige babykamer liggen, maar in een kale kamer zonder plafond, onbewerkte muren en een 5e hands laminaat op de vloer. Het interesseert Dr. Delicious niet! Samen nuchter blijven, de leefruimte zo netjes mogelijk houden en niet elk uur klussen, is ons recept om dit jarenlang vol te houden.

Geniet van je zonnige zondag!
.
.
.
.
# renovatie # renoveren # renoveren # renoveren # banen # klein huis # moderniseren # duurzaam # duurzaam # binnenkijken # 50s # bouwen # huisrenovatie # vernieuwing # vijftig # badkamer # badkamer # douche # instahome # vtwonenbijmijthuis #vtwonen #baby

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *