jan 30, 2020
9 Views
0 0

Voor de 3e keer belangrijk nieuws te melden… en zoals dat heet ‘3 keer is sche… Foto’s

Written by

Belangrijk nieuws voor de 3e keer melden … en zoals het 3 keer wordt genoemd, is de wet van het schip & quot; Dus nee, ik zal hier deze keer niet op terugkomen 😆

D3 krijgt een nieuwe eigenaar, of eigenlijk; twee nieuwe eigenaren. Voor mij is er zeker een punt achter dit prachtige avontuur. En dat is echt logisch, maar op deze manier is het beter. Voor de kinderen en de rust in het huis .. en dat is mij veel waard.

En nu? Vanaf 10 februari nemen mijn zus Elma en mijn nicht Marit de hele transactie over. En dat vind ik echt weer leuk! Op deze manier blijft het een beetje in zicht. Rond die datum zal de webshop korte tijd sluiten zodat ze het bereik kunnen aanpassen. Sommige producten blijven, andere dingen maken plaats voor nieuwe ideeën. Dat is hoe het gaat, het wordt hun winkel met hun spullen. Voorlopig zijn we aan beide kanten bezig met de overname. Maar ik had nog tijd om deze prachtige foto te maken … bank Luc, net voordat hij naar de klant vertrok.

Dus als je iets wilt bestellen met de huidige D3 … doe dit dan snel. De gehele voorraad verhuist op 8 februari naar Kruiningen.

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *