feb 22, 2020
24 Views
0 0

Waarbij vele kiezen voor een ixxi fotocollage aan de wand in woonkamer, hal of s… Foto’s

Written by

Omdat velen kozen voor een ixxi-fotocollage aan de muur in de woonkamer, hal of slaapkamer, koos ik bewust voor de badkamer.
Onze badkamer is volledig gepleisterd, afgezien van de natte ruimte. Lange tijd moet de muur een kleur krijgen of wat kan ik ophangen om de kamer te breken. Toen ik las dat het @ixxiyourworld-water was bestendigd, wist ik het meteen.
Sinds onze bruiloft in 2017 heb ik het kleurenpalet van bloemen op de manier weerspiegeld in de foto's van Geraldine, ik was in staat om deze fantastische collage te maken dankzij fotografen @ wecapture.weddings en @wildatheartfotografie en last but not least bloemist @destijlfd
Stiekem plannen maken in mijn hoofd om de collage uit te breiden met nieuwe foto's
#ixxiyourworld # wildhartfotografie #wecapture # badkamerstijl # badkamer # waterbestendig # collage # bloemcreaties # kleurenpalet #on thema # bruiloft # cakesmash # fotoshoot # mooi bad # geraldinereede # volgend # nospon

Source

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *