mrt 1, 2020
20 Views
0 0

Wat ruikt het lekker in mijn badkamer. Ik heb er een geurkaars neer gezet en dez… Foto’s

Written by

Hoe lekker ruikt het in mijn badkamer. Ik legde een geurkaars neer en het ruikt heerlijk! Dit komt uit de goodiebag die wij (dames van de #) hebben gekregen!
De feestelijke maand december komt eraan en er komen leuke wedstrijden, dus houd onze feeds in de gaten 😀🎁
.
Het is moeilijk om altijd de 12 dames te zeggen van …
Wie kent een mooie naam voor ons?
Ik ben nieuwsgierig 😊
Een mooie avond!
.
#walldecoration #decorationinterieur #bathroomdetails #bathroomideas # bathroominspo # howihome # uohome #decoideas #inspiratie #interiorstyling #bohostyledecor #instainteriors #bohobathroom #cozydecor # badkamer # solebich # hyggedecor # kijk binnen # interieurfeedinspo # tuinigenfijn #mijnigenhuis # tuinhuis

Source

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *