jan 13, 2020
40 Views
0 0

Weekend •》 Gister een heerlijke avond op stap geweest met mijn beste vriendinnet… Foto’s

Written by

Weekend •》 Gisteren had ik een geweldige avond uit met mijn beste vriend! Dit jaar kennen we elkaar al 10 jaar.
Deze keer erg slim, geen drankjes door elkaar. Toch slaagde ik erin om bijna een paal in het midden van de bar te raken haha!

Ik zag niet zo goed of het links of rechts van mij was🙈 maar goed … vandaag leuke niksen!#wonenkamer #woonkamerinterieur # interior4you #interieur # interieur123 #interiordesign # passion4interior #witwonen # myhome2inspire #myhometoinspire #interioraddict #interior # interiør #gezelligwonen #spreinwonen # inside view #schouw # 1950s home # huiskamer # oud huis #kwantum

Source

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Huiskamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *