mrt 4, 2020
19 Views
0 0

Weekend! Yes! K ben er aan toe. Ernstig aan toe… Deze week liep ik als n kip z… Foto’s

Written by

Weekend! Ja! Ik ben klaar. Echt ter zake … Deze week liep ik als een kip zonder kop om te multitasken (gaat af met wisselend succes 😅). Deze keer was ik bezig met alles totdat mijn oog viel op een advertentie.
Stel je eerst voor: je bent bezig met 6 dingen tegelijk, er spelen 12 dingen in je hoofd en je hebt honger. Echte serieuze honger. En dan valt je oog plotseling op een bewegend beeld van een mooi opgemaakt bord met … ja met wat eigenlijk … vlees of tonijn met één plukje groen. Mmm ziet er leuk uit, denk je. Tot er een grote harige kat op het scherm verschijnt. En je beseft dat je uitkijkt naar kattenvoer 🤣🤣. Het moet niet gekker worden. Hopelijk heb je het deze week beter gedaan!

Op deze foto kun je indirect zien waar ik zo druk mee ben (onder andere: met de was: geen washandje te zien; alles zit in de was), geen wasmand om te zien (het zit vol met die washandjes 😅) en de spiegel is verdwenen (project in uitvoering).
Geniet van je weekend 😘
.
.
# interiør #homeinterior #myhometoinspire #interiordesire #instainterior #myneutralspace #wit #witwonen #witwonenmethout #simpelwit #badkamer #badinspiratie #badkamer #badkamerdetails # beledigd met #konfetti #interfeededordedordedordedordedordedordedordedordordordordord

Source

Article Tags:
·
Article Categories:
Badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *