jan 8, 2020
27 Views
0 0

Zien jullie dat schattig stoeltje? Ik liep daar tegenaan vorig jaar.. Ik mocht h… Foto’s

Written by

Zie je die schattige stoel? Dat kwam ik vorig jaar tegen. Ik mocht het proberen! Het is ok maar vooral leuk om te zien 😉 Dus nu ben ik op zoek naar een fauteuil! Eentje die goed voor me is, is heel moeilijk te vinden .. Maar eentje die ook naar mijn smaak is en bij ons past in het interieur is bijna onmogelijk! Daarnaast heb ik een oude stoel van mijn moeder (zie foto 2) en die wil ik graag behouden. Dus nu aan het twijfelen .. Een nieuwe look erin zetten? En schuren (mogelijk verven) wat zou u doen?

Source

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.
Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Huisinrichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *